HOME > uw kroon of brug klaar

In slechts één afspraak

Tandheelkundig Centrum Nieuweland

Uw kroon of brug klaar in slechts één afspraak

Heeft u een tand of kies die beschadigd of verkleurd is, vooral op zichtbare plekken? Bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland bieden we een innovatieve oplossing: CEREC kronen en bruggen, vervaardigd in ons eigen state-of-the-art lab.

Kronen en bruggen zijn ideale vervangingen wanneer tandbederf het onmogelijk maakt om een standaard vulling te plaatsen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch, en kunnen verkleurde of misvormde tanden en kiezen vernieuwen.

Wat maakt onze aanpak uniek? Met behulp van geavanceerde 3D scanning en printtechnologie creëren we porseleinen kronen en bruggen in één enkele behandeling. Geen gedoe meer met gips happen of het dragen van tijdelijke voorzieningen. De CEREC 3D printer ontwerpt op basis van uw mondscan een perfect passende kroon of brug.

Het resultaat? Een kroon of brug die niet alleen duurzaam is, maar ook qua vorm en kleur naadloos aansluit op de rest van uw gebit. Ervaar het gemak en de precisie van onze CEREC technologie en loop dezelfde dag nog met een stralende lach de praktijk uit.

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!