Praktijk

Onze praktijk

Tandheelkundig Centrum Nieuweland bestaat uit een goed opgeleid en enthousiast team met jarenlange ervaring in de algemene en esthetische tandheelkundige zorg.
We denken graag met u mee en adviseren aan de hand van uw wensen.

Wij werken met de nieuwste apparatuur en de modernste technieken zo maken we Cerec kronen, vullingen en facings van porselein in ons eigen lab. Met deze 3D scanner en -printer kunnen wij uw tand of kies op een duurzame en snelle manier herstellen, zonder dat u daarvoor gips hoeft te happen of een tijdelijke voorziening moet dragen.
Tevens werken wij met het digital smile-design (DSD) systeem, waarbij wij vooraf een voorbeeld van het uiteindelijke resultaat kunnen laten zien. Waarin ook kleur, vorm en formaat meegenomen worden. Zo kunt u van te voren zien hoe mooi uw gebit kan worden!

We gunnen iedereen een prachtig gebit!
En verwelkomen u, uw partner en of kind(eren) in onze praktijk!

Team

Jan Willem Bel, tandarts

Tarieven

Download Tarievengids 2018 pdf

De Raad van Bestuur van de NZa heeft op 20 juni de Beleidsregel tandheelkundige zorg vastgesteld zoals deze zal gelden per 1 januari 2018. De meeste tarieven stijgen met 2,7%. Voor implantologische behandelingen is dat 2,6%, evenals voor orthodontie. Naast deze beleidsregel is eveneens een nieuwe Regeling mondzorg vastgesteld. In deze regeling is de verplichting opgenomen om een prijslijst ‘materiaal en techniek’ te publiceren.