HOME > natasja bissesar

Maak kennis

Hallo allemaal,

Ik ben Natasja Bissesar en ik werk als preventie assistente bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland. Dat betekent dat ik mensen help om hun tanden gezond te houden. Ik zorg ervoor dat tanden goed schoon zijn, geef tips over hoe je je tanden het beste kunt poetsen en let op of er geen problemen zijn die we snel moeten aanpakken.

Ik vind mijn werk echt super, omdat het fijn is om te helpen voordat er echte problemen ontstaan. Voorkomen is beter dan genezen, toch? En bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland voel ik me helemaal op mijn plek. Iedereen hier wil het beste voor de mensen die bij ons komen.

Ik hoop met jullie allemaal goed samen te werken en veel mensen blij te maken met een mooie glimlach!

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!