HOME > Jan Willem Bel

Maak kennis

Goedemiddag allemaal,

Mijn naam is Jan Willem Bel en ik ben werkzaam als tandarts voor orthodontie bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland. Ik wil graag wat meer over mezelf vertellen zodat jullie een beeld krijgen van mijn achtergrond en passie. In 1988 heb ik mijn studie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf het begin van mijn carrière had ik al een grote affiniteit voor orthodontie. Na mijn studie heb ik het voorrecht gehad verscheidene opleidingen te volgen bij gerenommeerde en zeer inspirerende orthodontisten.

Ik ben trots lid van de Vereniging van Tandartsen voor Orthodontie (VTvO) en neem binnen het OK register de rol van regio coördinator op me. Maar wat ik het allermooiste vind aan mijn vak? De kunst is om zowel bij kinderen als volwassenen een prachtige lach te creëren. Ik geloof stellig dat een mooi gebit bijdraagt aan het zelfvertrouwen van zowel kinderen als volwassenen. Het is elke keer weer een beloning om te zien hoe een stralende lach het verschil kan maken.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en de magie van een mooie lach te delen!

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!