HOME > eva bouman

Maak kennis

Hallo allemaal,

Ik ben Eva Bouman en ik vervul met trots de rol van praktijkmanager hier bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland. Daarnaast zul je me ook nog regelmatig aan de stoel vinden en bij de ortho. Je zou kunnen zeggen dat ik het beste van twee werelden combineer: enerzijds de organisatorische en administratieve kant van de praktijk, en anderzijds het directe contact met onze patiënten.

Wat ik zo geweldig vind aan mijn dubbele functie is dat ik de grote lijnen kan uitzetten en alles soepel kan laten verlopen maar ook direct betrokken ben bij de zorg voor onze patiënten. Het houdt mijn werk dynamisch en zeer bevredigend.

Werken bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland is voor mij een bewuste keuze. Het is een plek waar kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht centraal staan. Hier voel ik me echt thuis en kan ik het beste uit mezelf halen, zowel als praktijkmanager als in de directe zorg voor onze patiënten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe tandarts? Schrijf je dan eenvoudig in en wie weet tot snel!

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!