HOME > Ceren Keskin

Maak kennis

Hallo allemaal,

Ik ben Ceren Keskin en ik ben werkzaam als balie assistente bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland. Als je bij ons binnenloopt, is de kans groot dat je mij als eerste ziet! Mijn werk gaat over meer dan alleen het begroeten van mensen. Ik zorg ervoor dat alle afspraken soepel verlopen, beantwoord de telefoon, help patiënten met hun vragen en zorg dat iedereen zich welkom voelt bij ons in de praktijk.

Het leuke aan mijn baan is dat ik het eerste aanspreekpunt ben en daarmee het gezicht van Tandheelkundig Centrum Nieuweland. Ik hou ervan om mensen te helpen, ze gerust te stellen als ze zenuwachtig zijn en ervoor te zorgen dat alles achter de schermen goed geregeld is.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en ervoor te zorgen dat jullie bezoek aan Tandheelkundig Centrum Nieuweland zo prettig mogelijk verloopt. Tot snel!

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!