HOME > tanden bleken

Voor een stralend wit gebit

Veilig en professioneel

Tanden bleken

Een stralend gebit vormt het perfecte visitekaartje voor elke glimlach. Echter, dagelijkse consumptie van koffie, thee en bepaalde voedingsmiddelen kan leiden tot verkleuring van uw tanden. Bij Tandheelkundig Centrum Nieuweland bieden we effectieve oplossingen om die oorspronkelijke witheid te herstellen of zelfs een tint lichter te gaan, geheel volgens uw wensen.

Tanden bleken is weliswaar effectief, maar het kan zijn dat externe factoren opnieuw zorgen voor verkleuring over de jaren. Daarom kan het nodig zijn de behandeling na verloop van tijd te herhalen

In-Office Lamp Behandeling: Voor een snelle opfrisser kunt u kiezen voor onze in-office lamp behandeling. Al voor € 35,- per 10 minuten ziet u resultaat. Overleg met onze experts en kies de gewenste tint voor uw tanden.

Thuis Bleken: Prefereert u het comfort van uw eigen huis? Kies dan voor onze thuisbleekset met bitjes en bleekgel. Deze set bevat 6% waterstofperoxide voor effectief bleken. Tijdens uw eerste bezoek nemen we een afdruk van uw gebit voor op maat gemaakte bitjes. Een perfecte pasvorm verzekert het beste resultaat. Bij uw volgende afspraak zorgen we voor een professionele gebitsreiniging om oppervlakkige aanslag te verwijderen, gevolgd door instructies voor thuisbleken. Na slechts 5-10 sessies geniet u al van een zichtbaar wittere lach.

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!