HOME > tanden bleken

Voor een stralend wit gebit

Een stralend gebit vormt het perfecte visitekaartje voor elke glimlach. Echter dagelijkse consumptie van koffie, thee en bepaalde voedingsmiddelen kan leiden tot verkleuring van uw tanden. Wij bieden een effectieve oplossingen om die oorspronkelijke witheid te herstellen of zelfs een tint lichter te gaan geheel volgens uw wensen.

Binnen de muren van Tandheelkundig Centrum Nieuweland bevindt zich tevens de gespecialiseerde orthodontiepraktijk BelOrtho. Wat uniek is, is dat zowel de tandartspraktijk als BelOrtho onder één dak zitten onder leiding van dezelfde eigenaar en met een consistent toegewijd team.

Bij BelOrtho staan we klaar voor zowel kinderen als volwassenen die streven naar een recht en gezond gebit. Het gaat niet alleen om esthetiek. Rechte tanden zijn eenvoudiger te onderhouden en dragen daardoor bij aan de algehele mondgezondheid. Ons team is voortdurend bijgeschoold in de nieuwste orthodontische technieken en maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Zo bieden we een holistische orthodontische zorg voor elke patiënt.

Muziekplein 18 – 22 2992 GH Barendrecht Nederland.

follow us!